пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

Ми українці: честь і слава незламним!

Ось і розпочалися перші уроки в новому навчальному році. І за традицією, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки проводить патріотичні заходи про нашу країну, про почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу.

Сьогодні ми зустрілися з нашими юними читачами з Херсонської області, навчальний заклад яких на жаль знаходиться зараз в окупації. Але це не завадило нашій зустрічі, так для учнів 3-х класів Опорного  закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради онлайн-зустріч відбулася під гаслом «Ми українці: честь і слава незламним!».

Під час заходу учні розгадували кросворди, говорили про національні символи України та їх значення для кожного українця.

Адже сьогодні кожен українець молиться за перемогу та мир  в нашій країні. І ми повинні цінувати, поважати нашу культуру, звичаї символіку України.

Для учнів 4-х класів Опорного  закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради онлайн-зустріч відбулася під гаслом «Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ!».

Діти з задоволенням розшифровували патріотичні анаграми «У чому сила українців?», визначалися з головними рисами українців та виконували веселі патріотичні розминки про єдність та героїзм нашого народу.

Україна перемагає завдяки героїзму, це найвище виявлення самовідданості й мужності у виконанні громадянського обов’язку, як окремою особою, так і підрозділами, та містами загалом.

Це героїзм Збройних сил України, Національної гвардії, прикордонників, формувань територіальної оборони, які з перших хвилин ціною власних життів стримували натиск ворога.

Сьогодні складний час: ми живемо в умовах війни. Нікого не дивують звуки сирен, блокпости та інші атрибути воєнного часу. Весь народ об’єднався, аби наблизитися до нашої перемоги, бо Україна – єдина, суверенна та  незалежна держава.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.