пʼятницю, 6 жовтня 2023 р.

Літературний детектив

Презентація літературної новинки від Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки для читачів 4х класів Опорного  закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради. А презентувала нам нову книжку «Неймовірні історії кота Бучика» від видавництва «Дух і літера» Наталія Степанчук, менеджер видавництва та адміністраторка проекту «Читаймо».

Всі ми любимо слухати історії про життя видатних людей, сповнене звитяг, пригод, значних подій. Життя видатних тварин не менш захопливе. Коти, які навчилися жити поряд з людьми, пильнують своїх хазяїв, поділяють з ними і радість і біду.

Їм завжди є що розказати, але не знання людьми котячої мови не дає нам шансу дізнатися про це. Поки неймовірний, хоробрий котик не зустрівся з Оленою Фінберг. З перших годин знайомства авторка подружилася з цим несамовитим котом Бучиком, уважно слухала і записувала його розповіді.

Адже Бучик дуже уважний і спостережливий. І ось сьогодні діти познайомилися з історією його людської сім’ї  та пригодами котика під час війни. Неймовірні пригоди котика, його бойових друзів, що відстоювали свою незалежність і свободу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.