вівторок, 24 березня 2020 р.

Інфотейнмент для блогера під час карантину.

Для блогерів, про блогерів, від блогерів.

Щоб не загубитися у сучасному просторі самоізоляції та навчитися готувати якісні  матеріали учасники медіаклубу пропонують низку цікавих онлайн-платформ.

Як розкрутити пост, записати відосік і не пошитися у дурні, розповсюджуючи фейк.

Отже, Thinglink – створюємо інтерактивні зображення. Цей інструмент дозволяє робити інтерактивні зображення, додаючи спеціальні мітки з мультимедійним контентом (посилання на певні ресурси, відео, аудіо, світлини, текст). Ресурс дозволяє працювати над широким діапазонів типів проєктів (карти мандрівок, навчальні посібники, плакати, інтерактивні схеми, віртуальні екскурсії), над кожним з яких можна працювати як індивідуально, так і спільно.

Canva – малюємо яскраву інфографіку, логотипи, комікси і презентації.
Це один з найзручніших сервісів для оформлення якісного і різнотипного візуального контенту (комікси, інфографіка, логотипи, презентації, генератор мемів). Ресурс адаптовано українською мовою.
Canva має безліч різноманітних шаблонів, кожен з яких можна редагувати: змінювати розміри, кольори, розташування написів і шрифти, а також комбінувати наявні на сайті та завантажені файли.

Інші ресурси для створення презентацій:
https://prezi.com
https://www.beautiful.ai

PopkornMaker – https://popcorn.webmaker.org/
Сервіс дозволяє доповнити навчальне відео корисними додатковими матеріалами (картинками, фото, коментарями, посиланнями, картами з Google Maps тощо). Можна також заздалегідь встановити автоматичну паузу або повтор у відео, – якщо це необхідно для кращої презентації.

Meograph – http://www.meograph.com/
Інструмент, що дозволить зробити гарну історію з ваших відео- та фотоматеріалів з проекту. У створенні такого ролику можна використовувати зображення, фото, карти, відзняті вами відео. Також сервіс дозволяє додати саундтрек та записати голосовий супровід. Відео для створення ролику потрібно завантажувати з YouTube.

А як працювати з ютубом ми розкажемо на наступному тижні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.