вівторок, 20 червня 2023 р.

Краєзнавчий медіафуршет

Літо – пора відпочинку та смаколиків, особливо якщо ти з Херсонщини! Наш край наповнений сонцем, морем, свіжими овочами та фруктами. Напевне, в Україні не знайдеться жодної людини, яка б не змогла знайти собі щось до смаку.

Так і з українськими письменниками, які є родом з Херсонщини чи відвідували наш край. Кожен з них обрав собі страву до смаку з продуктів, що вирощуються в нашому регіоні. Ми пропонуємо тобі дізнатися, про яких письменників і страви йде мова та весело провести час.

Напевне важко знайти овочі та фрукти, притаманні нашій країні, які б не вирощувалися на Херсонщині. Таке розмаїття смаків, кольорів та розмірів напевне не знайти більше ніде в країні. Навіть символом нашого краю є ягода, найбільша ягода у світі – КАВУН. Згадаймо і його родича, господаря городу, гарбуза. Тож давайте разом з’ясуємо, що ж вирощується на херсонському городі.

Ось такий смачний розділ з серії «Ігри патріотів Херсонщини» пропонуємо ми вам онлайн. Будь патріотом разом з Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки, досліджуй та вивчай свій рідний край! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.