середу, 28 червня 2023 р.

Як Україна отримала Конституцію

28 червня цього року Україна відзначає 27-му річницю прийняття конституції – двадцять сім років боротьби, незламності та перемоги.

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки надає тобі унікальну можливість пройти сторінками історії створення Конституції України, переглянувши віртуальний альманах та розглянувши десять фактів з історії створення основного українського закону.

                                          

Зроблено в Padlet

Сьогодні велике державне свято - День Конституції України. Кожен українець завжди має пишатися своєю країною і пам'ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. А чи добре ви знаєте свої права ми пропонуємо вам перевірити прийнявши участь в медіа-грі «Мої права».

                                          

Наша Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті, а для цього потрібно знати не лише свої права, а й обов’язки. Склади віртуальний пазл розподіливши обов’язки дітей та дорослих.

                                                

Вітаємо з Днем Конституції України. Бажаємо миру і процвітання країні, в якій ти будеш себе почувати впевненим, повноправним і щасливим громадянином!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.