пʼятницю, 20 жовтня 2017 р.

«Задзеркалля з Оксаною Лущевською»

Нова зустріч, як нова пригода! І це справді так, адже нова зустріч це нові друзі та знайомства.

 Медіаклуб «NaVi» Херсонського міського учнівського парламенту при Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки разом з читачами Львівської ЦБС для дітей та сучасною українською письменницею Оксаною Лущевською  організували скайп зустріч під гаслом "Задзеркалля з Оксаною Лущевською". 
Під час зустрічі обговорювалися актуальні для підлітків теми та проблеми, які висвітлюються у книжках письменниці. Виявилося, що багато з сюжетів книг є історіями з біографії письменниці, її спостереженнями та спогадами.
Допис від Оксани Лущевської на Фейсбуці: «Центральна дитяча бібліотека м. Львів - Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпровський Чайки! Створили мені настрій на весь день. Неймовірний та теплий досвід! Я вдячна за такі "скайпо-місточки". І дуже вдячна за таку увагу і таку підготовку!
Ми розмовляли про teenlit та YA - літературу для тінейджерів і підлітків. У фокусі були: "Інший дім", "Задзеркалля", "Чат для дівчат" та текст із книжки "Мама по скайпу".»
Читачі залишилися у захваті від живого спілкування з письменницею і тепер з нетерпінням чекають на нові книжки. Активними учасниками зустрічі були учні навчальних закладів № 11,15,26,34,41,48.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.