вівторок, 4 липня 2023 р.

ЕКО-колаж Херсонщиною

Херсонщина неповторний та унікальний край нашої Батьківщини! Щодня ми озираємося і бачимо навкруги неймовірні куточки нашого регіону: Біосферний заповідник «Асканія-Нова», Чорноморський біосферний заповідник, Національний природний парк «Азово-Сиваський», Національний природний парк «Джарилгацький», Національний природний парк «Олешківські піски», Національний природний парк «Кам'янська Січ», Лемурійське озеро, дніпровські плавні. Херсонська область має найбільшу в Україні площу природно-заповідного фонду – вона становить понад 270 тисяч гектарів.

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки запрошує вас до онлайн-змагання «ЕКО-колаж Херсонщиною», перевір свої знання з екології рідного краю та займи своє почесне місце в квіз-перегонах.

 ГРАЙМО!!! 

Потрібно не лише любити природу своєї Батьківщини, а й берегти її. Одним з основних правил бережливого ставлення є вміння правильно сортувати сміття. Групувати його за матеріалом походження, та знати до яких відходів сортувати. Дізнатися, чи вмієш ти визначати відходи, можна зігравши в медіа-гру «Сортування сміття».

Нажаль зараз Херсонщина переживає кризу між людиною та природою, тобто її варварське та безвідповідальне ставлення. І всім нам доведеться докласти дуже багато зусиль для відновлення нашого краю. Перевір свої знання та дізнайся скільки часу потрібно природі на переробку сміття.

 

Будь патріотом разом з Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки досліджуй та вивчай свій рідний край!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.