середа, 12 липня 2023 р.

Літературними стежками Таврії

Херсонщина – неповторний рослинний світ безкраїх південних степів, Олешківської пустелі, дніпровських плавнів, рукотворних лісів нашого краю. Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки запрошує тебе здійснити незвичайну краєзнавчу літературну мандрівку Херсонщиною.

Дізнайся більше про дивовижний рослинний світ регіону із творів письменників нашого краю. Про твори яких письменників буде йти мова ти можеш дізнатися зігравши в медіа-гру «Літературна Херсонщина»

                                          
  Подорожувати Херсонщиною можна без зупину – і все одно буде безліч нових вражень. Краса південної природи не залишить байдужим жодну людину, її хочеться оспівувати в піснях, складати про неї вірші, присвячувати їй поеми. Пропонуємо тобі зіграти в інтелектуальну гру, та перевірити свої знання з літератури авторів Херсонщини.   
                                         
  Вони бувають дуже різні і ростуть всюди — в садах і городах, на міських клумбах і в біологічних садах, лісах, полях, по берегах річок і озер. І кожен зі своєю родзинкою, що вражає забарвленнями, ароматами і формою пелюсток. Багато комахи ласують їх нектаром і пилком. Здогадалися, про що ми говоримо? Звичайно, це дивовижні дари природи – степові квіти. Перевір свої знання, пройди онлайн-змагання «Яка ти – квітка степова?».

                                       
Будь патріотом разом з Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки досліджуй та вивчай свій рідний край!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.