пʼятницю, 12 березня 2021 р.

Режисура – мистецтво маніпуляцій

З точки зору медійної маніпуляції, то кіно це найвдаліший вид медіа. В цьому переконані і учасники медіаклубу, які на сьогоднішньому засіданні закінчили вивчати тематичний блок «Історія розвитку кіно. Мова кіно».

Було розглянуто багато тем, проведено багато практичних завдань. Вивчено історію кіно загал і в Україні зокрема. Окремо найвидатніших режисерів світу та найкультовіші кінострічки.

А головне проведено чіткий аналіз маніпулятивних прийомів, що використовуються в кіно. І ось сьогодні на завершення теми розглядали тему «Найвідоміші кіно нагороди».
Але не просто кіно нагороди, а всю систему в даному напрямку, основні типи пропаганди, маніпуляції суспільством, а головне мистецтво реклами під час проведення даних кінофестивальних компаній.
Підводячи підсумки тематичного блоку, учасники клубу погодилися, що кіномистецтво стрімко розвивається, його мова постійно оновлюється.
Сучасний кінематограф здатний не лише правдиво зобразити все, що є у світі, втілюючи безліч відтінків почуттів людини, а й будь-які найрізноманітніші ідеї і фантазії, сміливо заглядаючи в майбутнє. А й змусити чи переконати суспільство рухатися в певний напрямок.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.