середу, 13 грудня 2017 р.

Ми відзначали День місцевого самоврядування



Учасники медіаклубу відвідали 2 сесію 12-го скликання Міського учнівського парламенту при управлінні освіти Херсонської міської ради з нагоди святкування дня місцевого самоврядування. 

На сесії були присутні члени міського учнівського парламенту та клубів при комісіях, педагоги організатори шкільних органів дитячого врядування, депутати міської ради.
 А також куратор Міського учнівського парламенту, голова «Асоціації працівників закладів освіти м. Херсона», заслужений вчитель України – Верещака Тамара Юріївна.
Сьогодні члени учнівського парламенту разом із президентами шкільних парламентів, на урочистій частині сесії вшановували тих людей, які працюють за для розвитку нашого міста та дбають про добробут громади.
Про роботу медіа клубу «NaVi» за перше півріччя 2017-2018 н.р  доповідав заступник президента клубу Остапов Владислав.
Після того, як основні питання II сесії Міського учнівського парламенту були розглянуті та погоджені, відбулася зустріч з депутатами Херсонської міської ради – Руслан Іванович Рубан, Ольга Миколаївна Маренчук,  Андрій Миколайович Дмитрієв.
Поважні гості були з різних фракцій, з різних політичних партій, але об’єднує їх одне. Вони обрані херсонською громадою до міської ради, щоб забезпечити вирішення багатьох проблем життєдіяльності нашого міста, і ось цими секретами та навичками вони й ділилися сьогодні з нами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.