вівторок, 26 грудня 2017 р.

"як Новий рік зустрінеш, так його й проведеш"




Наближення Нового року – це не просто переддень нових 12 місяців. Усе набагато складніше: це – ворота, які ведуть в нове, ні з чим незрівняне життя, сповнене тих самих чудес, в які ми вже й не віримо. 
Але ж у Новий рік можливо все, чи не так? Недарма народна мудрість каже: як зустрінеш його, так і проведеш. Новий Рік - одне із найзагадковіших свят, і не тільки тому, що його очікування й святкування пов'язане зі світом добрих казок і магії, але ще й тому, що в культурній загальнолюдській традиції - це, мабуть, єдина знаменна подія, що впродовж століть і щорічно відзначається людьми у всіх країнах і на всіх континентах. Найдавніша традиція зустрічі Нового року, як правило, пов'язана з розповсюдженим повір'ям: "як Новий рік зустрінеш, так його й проведеш".
Тож сьогодні, 26 грудня 2017 року о 15.30 на базі Палацу дитячої та юнацької творчості відбулося новорічне  шоу для лідерів Міського учнівського парламенту та президентів шкільних органів дитячого врядування.
Це загальношкільне свято, на якому кожен має відчути, що потрапив до казкової країни. Але це можливо за умови належної підготовки до свята.
 Що чудово продемонстрували нам організатори свята Комісія з питань культури та духовного розвитку
З Новим Роком!
З Новим Роком!
Ми вітаєм всіх дітей!
Ми вiтаєм всіх людей!
Щоби ви не сумували,
Новорiччя зустрiчали,
Хай луна веселий смiх,
З Новим Роком всiх, всiх, всiх!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.