вівторок, 28 січня 2020 р.

Підготовка до Тижня безпечного Інтернету 2020

День безпечного Інтернету у цьому році відзначається 11 лютого під гаслом "Разом для найкращого Інтернету". Традиційно в навчальних закладах міста Херсон відзначають Тиждень безпечного Інтернету, який в цьому році проходитиме з 10 по 14 лютого. 
Невід'ємною складовою Тижня є проведення медіаклубом Міського конкурсу відеороликів «Безпечий Інтернет – це наш вибір». У цьому році  Конкурс проводиться з 10 лютого до 21 лютого 2020 року. Надання конкурсних матеріалів оргкомітету  21 лютого 2020 року до 16.00.
На сьогоднішньому засіданні клубу учасники розробляли положення про конкурс відеороликів, основною метою якого є підвищення рівня навичок безпечної поведінки учнівської молоді в Інтернет мережі. Обмін досвідом роботи дитячих органів самоврядування закладів освіти  з питань безпечної поведінки  в Інтернет мережі. Також хочемо нагадати, що учасниками Конкурсу є колективи учнівського шкільного самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів  міста Херсону. Члени шкільних гуртків з інформатики та представники клубів Міського учнівського парламенту,  представники учасників освітнього процесу (учні )  загальноосвітніх навчальних закладів та ПТНЗ (за бажанням).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.