четвер, 23 березня 2023 р.

Мова ілюстрації

Вже за традицією продовжується робота з учнями третього класу Опорного закладу «Академічного ліцею» Скадовської міської ради, в співпраці з Херсонською академією неперервної освіти в рамках Освітянського хабу Херсонщини за медіапрограмою «Казкова подорож у світ інформації», розробленою співробітниками медіа-центру Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.

Розпочали ми сьогодні свою роботу з демонстрації творчих робіт підготовлених учнями в рамках домашнього завдання «Портфоліо казкового героя». Створювали портфоліо для персонажа повісті Івана Андрусяка «Стефа та її Чакалка». Завдання було незвичайне, дітям за описом пропонували написати портрет Чакалки. Фантазія в них просто безмежна, кожен персонаж був витвором мистецтва та неповторювася своїм образом.

Так дійсно один текст, багато інтерпретацій. Ілюстрація, це ще одна можливість в передачі та трансляції інформації в чому учні переконалися виконуючи вправу «Один малюнок – ціла історія або малюнок, як медіа текст».

На завершення роботи згадали, як працювати на онлайн платформі Padlet, адже саме там учням пропонується виконання домашнього завдання «Що «чують» твої очі?».

На завершення зустрічі побажали всім гарного настрою та гарного відпочинку підчас весняних канікул.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.