четвер, 21 листопада 2019 р.

Ми - майбутні державотворці

Учасники міського медіаклубу «NaVi», долучилися до реалізації проекту для здобувачів освіти «Ми – майбутні державотворці», який запропонований керівництвом Херсонської обласної державної адміністрації.

Так, 19 листопада клубівці відвідали екскурсію до адміністративної будівлі Херсонської обласної державної адміністрації, яку  проводив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату обласної державної адміністрації Олександр Володимирович Колісніченко.
Екскурсія стала дуже актуальною для учасників медіаклубу, тому що вони є членами шкільних органів самоврядування та бажають пов’язати своє майбутнє з державотворенням. Перша локація, яку відвідали учні, це зал засідання обласної ради на третьому поверсі.
Кожен з учасників мав можливість відчути себе держслужбовцем, зайнявши відповідне місце за столом залу.
Наступні локації, з якими познайомилися учні, це картинна галерея, де розміщені роботи видатних херсонських художників,
та прес-зона Херсонської обласної державної адміністрації.
Однією з основних цілей екскурсії є спілкування з працівниками адміністрації та ознайомлення з їхньою діяльністю, тому наступна локація була не лише захоплюючою, а й пізнавальною. Адже учасники екскурсії завітали до особистого кабінету керівника апарату державної адміністрації Володимира Івановича Клюцевського.
 Володимир Іванович особисто зустрів гостей і поділився не лише історією власного досвіду та успіху, а й розповів молоді про особливості роботи держслужбовця. Побажав учням натхнення, креативності та активності в подальших їхніх планах на теренах шкільного самоврядування.
Останньою локацією, яку відвідали клубівці, були друкарські приміщення минулих років. Діти мали змогу ознайомитися з справжніми музейними раритетами. Дізнатися всі секрети та складності друку і копіювання без сучасних пристроїв.
Екскурсія до Херсонської обласної державної адміністрації тривала понад годину і залишила захоплюючі та унікальні враження.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.