вівторок, 28 квітня 2020 р.

Медіа-творчість


Виконання навчальних завдань може стати для вас творчим та ще цікавішим. Учасники медіаклубу, для цього зібрали, прості у використанні та зручні  онлайн-платформи.

Glogster – http://edu.glogster.com/?ref=com
Сервіс пропонує створити інтерактивні плакати (з використанням фото, відео, зображень, текстів, звуків, посилань тощо).

Projeqt – https://dmklee.com/projeqt
Сервіс для створення динамічних онлайн-презентацій. Наповнювати їх можна документами, зображеннями, фото, слайдами, посиланнями на YouTube-відео, аудіо, Google-карти, опитувальники та зображення (в Instagram, Flickr) з інтернету чи соціальних мереж.
Сервіс для презентації історій, фактів чи явищ, які потрібно подати у певному часовому проміжку. Це може бути чиясь біографія, історія виникнення явища/теорії/організації, зокрема, вашої школи/міста/країни. Дозволяє створювати в хронологічній послідовності події (тайм-лінії, фотоальбоми, текстовий список подій, навіть на карті, якщо при створенні вказати географічну прив’язку події тощо).

Piktochart – https://piktochart.com/
Сервіс для створення презентацій у форматі інфографіки. Дуже зручний для донесення інформації, насиченої багатьма фактами. Інструменти сайту дають змогу вигідно продемонструвати статистичні дані, опитування, графіки, цифри, карти, таблиці тощо.

GoogleMaps – https://maps.google.com/
Сервіс, що пропонує користувачам карту та супутникові знімки планети Земля та дозволяє здійснити онлайн-подорожі в різні куточки світу.

MyСoted – http://www.mycoted.com/Main_Page
Сервіс, що містить короткий огляд великої кількості креативних методик, вправ, головоломок.

Тож спробуй щось нове!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.