четвер, 1 березня 2018 р.

Вітаємо переможців міського конкурсу відеороликів «Безпечний Інтернет – це наш вибір» !



Як відомо, День Безпечного Інтернету відзначається на другий день другого тижня другого місяця щорічно. Загальноосвітні навчальні заклади міста Херсона приурочили до цієї дати проведення Тижня безпечного Інтернету.
Кожна школа створює свій авторський план проведення Тижня безпечного інтернету з 6 по 9 лютого,  а також долучається до участі у міському конкурсі відеороликів «Безпечний Інтернет – це наш вибір».
Організацію та проведення конкурсу здійснював міський медіаклуб «NaVi» із залученням шкільних органів дитячого самоврядування за підтримки управління освіти Херсонської міської ради. Конкурс проводився з 1 лютого  2018 року до 15 лютого 2018 року.
Мета та завдання Конкурсув обміні досвідом роботи дитячих органів самоврядування закладів освіти  з питань безпечної поведінки  в Інтернет мережі та медіаосвіти шляхом спілкування в школі та родині.
Учасниками Конкурсу стали колективи учнівського шкільного самоврядування, члени шкільних гуртків з інформатики та представники клубів Міського учнівського парламенту. Представники учасників освітнього процесу  загальноосвітніх навчальних закладів та ПТНЗ, загалом Конкурс охопив дватцять вісім навчальних закладів міста Херсона.
Всі роботи в Міському конкурсі відеороликів «Безпечий Інтернет – це наш вибір» є дуже цікавими та багатогранними.
І місце в конкурсі відеороликів посідає:
-         Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5.
ІІ місце в конкурсі відеороликів посіли:
-        Комишанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 26 Херсонської міської ради.
- Херсонський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» №15 Херсонської міської ради.
-    Херсонський загальноосвітній навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступенів №11 Херсонської міської ради.
ІІІ місце в конкурсі відеороликів посіли:
-        Антонівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18 Херсонської міської ради.
-        Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №41 Херсонської міської ради.
-        Херсонський навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступенів №48 Херсонської міської ради.
Тож вітаємо переможців міського конкурсу відеороликів «Безпечий Інтернет – це наш вибір». А всіх інших учасників конкурсу закликаємо до участі в наступному році, адже ваші перемоги ще попереду.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.