середу, 20 січня 2021 р.

Разом для найкращого Інтернету

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, так й в органах влади, бізнесових організаціях. Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій.
Заклади ЗСО м. Херсон не просто приєднуються та проводять День безпечного Інтернету, а вже традиційно Міський учнівський парламент організовує та проводить Тиждень безпечного Інтернету в своїх школах. Великий внесок в цю роботу робить  медіаклуб проводячи Міський конкурс відеороликів «Разом до безпечного Інтернету».
Підготовка до проведення Тижня безпечного Інтернету та конкурсу відеороликів починається за здалегіть. Це матеріали для проведення Тижня, які розміщуються у вільному доступі. На сьогоднішньому засіданні клубу учасники підготували анкету для учнів шкіл та пам’ятку для батьків. Скористатися ними ви зможете за цими посиланнями:
Пам'ятка для батьків 
Крім того розпочали роботу над редагуванням та створенням Положення про конкурс відеороликів «Разом до безпечного Інтернету», який в подальшому ви також можете завантажити з нашого блогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.