вівторок, 12 січня 2021 р.

Корисні традиції

Проблема безпеки дітей в Інтернеті є досить актуальною для України. Ніхто не може заперечити, що на сьогоднішній день вона постала особливо гостро. Кожного року аудиторія користувачів Всесвітньої мережі дедалі розширюється і її переважну частину становить молоде покоління — діти та підлітки, які повністю не усвідомлюють загрозу, що може чекати на них у віртуальному просторі. Особливо зараз, коли навчання в школах проходить дистанційно і батьки не мають змоги контролювати дитину постійно.
9 лютого 2021 року у світі відзначатиметься День безпечного Інтернету. Міський учнівський парламент завжди активно долучається до цієї онлайн-акції. Крім того, для всіх закладів загальної середньої освіти міста стало вже традицією не просто відзначати День безпечного Інтернету, а проводити цілий Тиждень безпечного Інтернету в кожній школі міста Херсон.
Медіаклуб не стоїть осторонь цієї події, щороку організовує та проводить міський конкурс відеороликів «Разом до безпечного Інтернету». Об’єктом конкурсу є створені відеоролики за результатами проведеного у лютому в школах Тижня безпечного інтернету на тему «Безпечий Інтернет – це наш вибір».
Підготовка до конкурсу є ретельною та кропіткою, адже крім організації самого конкурсу, медіаклубівці готують орієнтовний план Тижня безпечного Інтернету в своїх навчальних закладах та всі матеріали для його проведення.
Так, сьогодні підчас онлайн засідання медіаклубу у додатку Zoom було розглянуто та затверджено матеріали для виховних годин 1-3,4-5,6-7,8-11класів та окремо для батьків учнів. Дані матеріали у подальшому будуть викладені на нашому блозі для загального користування.
Тож, медіаклуб  запрошує долучитися до спільного проведення Тижня безпечного Інтернету  у вашій родині, колі друзів, школі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.