четвер, 19 березня 2020 р.

Дистанційне навчання це просто!

Уміти ефективно працювати на відстані, добре розумітися на технологіях та бути медіаграмотним – надважливі навички 21 століття.

 Зараз перед кожним вчителем  та учнем України постало випробування, як відпрацювати ці навички в реальному часі під час дистанційного навчання. Коли в умовах карантину виникає вимушена й нагальна потреба дистанційного навчання, на допомогу приходять сучасні технології.

Представляємо до вашої уваги спільну роботу клубівців,  добірку онлайн-платформ для організації дистанційного навчання.  За допомогою яких можна зробити освітній процес ефективнішим і різноманітнішим, а комунікацію між учнями та вчителями  – зручнішою.

Розпочнемо наше знайомство з Google Classroom – організовуємо навчальний процес у віртуальному просторі. Цей сервіс дозволяє створювати освітні курси, ділитися з учнями навчальними матеріалами, призначати завдання та відслідковувати прогрес успішності кожного школяра онлайн.

Інші ресурси для створення взаємодії між учнями та вчителями:
https://www.classdojo.com
https://www.google.com/intl/ru_uA/docs/about/
https://ru.padlet.com


Наступний цікавий ресурс – LearningApps – створюємо інтерактивні навчально-методичні матеріали і цікаві завдання. Онлайн-конструктор, за допомогою якого можна створювати цікаві різноманітні завдання, комбінуючи 19 блоків шаблонів завдань (тест, кросворд, вікторина, філворд, стрічка часу, пазл).

Інші ресурси для створення текстів, завдань:
https://www.classtime.com/uk/
https://kahoot.com
https://quizlet.com
https://study-smile.com
https://miyklas.com.ua

Вдалого навчання!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.