середу, 2 жовтня 2019 р.

Комунікація сьогодні


Кожного дня, коли ми вмикаємо телевізор, читаємо новини, розглядаємо нове графіті на стіні будинку, слухаємо радіо, отримуємо текстові повідомлення та телефонні дзвінки, проходимо повз зовнішню рекламу, ознайомлюємося з етикетками на товарах тощо, ми опиняємося в центрі інформаційного потоку.
 Під час сьогоднішнього засідання клубу ми вивчали різноманітні канали комунікації, через які передається і отримується інформація в суспільстві. Це книги, періодика, радіо, телебачення, кінематограф, Інтернет, планшети, мобільні пристрої, відео- та комп’ютерні ігри, музичні записи, білборди та інші типи реклами, слова або зображення на одязі, інформація в магазинах або на стадіонах, упакуванні товарів, постери, флаєри тощо.
Але, ще важливіше, як ми сприймаємо її, за допомогою наших відчутів, особистого досвіду, власних стереотипів нами і маніпулюють.
Учасники перевірили все на власному досвіді, граючи в медіаігри: «Все можуть королі», «Секрет Джованні», «Останній пілот». Найактивнішими були учасники з навчальних закладів № 6,11,14,20.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.