вівторок, 5 лютого 2019 р.

«Разом для найкращого Інтернету»

5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
Вже за традицією члени медіаклубу та шкільний парламент нашого міста не стоїть осторонь, а проводить Тиждень Безпечного Інтернету в усіх навчальних закладах нашого міста. В цьому році Тиждень Безпечного Інтернету проходить з 4 лютого по 8 лютого.
Цей Тиждень проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.
І вже так склалося, що члени клубу готують низку матеріалів для проведення Тиждня в своїх навчальних закладах за окремими програмами.
Ну і звичайно ж за традицією проводиться міський конкурс відеороликів «Разом до безпечного Інтернету». 
 Конкурс проводиться з 1 лютого  2019 року до 20 лютого 2019 року. Учасниками Конкурсу є колективи учнівського шкільного самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів  міста Херсону.
Члени шкільних гуртків з інформатики та представники клубів Міського учнівського парламенту  Представники учасників освітнього процесу (учні )  загальноосвітніх навчальних закладів та ПТНЗ (за бажанням) .
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ВІДЕОРОЛИКІВ:
• відповідність тематиці Конкурсу та його назві – 5 балів;
•інтерактивність та оригінальність відображених у відеоролику форм, методів формування безпечної поведінки для різних вікових категорій – 20 балів;
• художня майстерність, якість виконання та естетичність  – 5 балів;
• відповідність вимогам щодо тривалості відео –  5 балів;
•презентація у відео творчих доробок, авторських робіт  представників учнівської громади – 15 балів;
          грамотність – 5 балів;
-           майстерність опису  тижня – 5 балів
Максимальна кількість балів – 60.
Ми разом робимо цей Тиждень Безпечного Інтернету в загальних навчальних закладах нашого міста – Тиждень заради безпечнішого та найкращого Інтернету!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.