пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

Завдання №3



Привіт!
Відхекалися від вчорашнього?
Сьогодні поговоримо, звідки ж вони приходять у наше життя і розглянемо вплив медіа на суспільство.
Для початку за традицією знайомимося з тематичним матеріалом "Як медіа впливають на життя: 5 реальних фактів" та переходимо до практики.
 Завдання №3
Щоб дослідити, як медіа можуть на нас впливати, давай спробуємо провести невеликий аналіз, моніторинг нашої медіа-поведінки.
Упродовж дня слідкуй з яких джерел ти отримуєш інформацію. Це сайти, сторінки в соцмережах, телепрограми, фільми, радіо-новини тощо. Зверни увагу, яка новина чи інформація викликала у тебе найбільше емоцій за сьогодні – здивувала, розхвилювала, змусила задуматися, засмутила…
А тепер настав час підсумувати своє спостереження. Зробити пост (в Фейсбуці, Інстраграмі, блозі чи сайті) з хештегом #MediaIQ7x3, в якому опиши:
-          яка новина/інформація викликала у тебе найбільше переживань? Чому? Дай посилання на неї, якщо це можливо;
-           склади ТОП-5 твоїх джерел інформації цього дня (назви сайтів, груп в соціальних мережах, блогів, акаунтів, фільмів, програм і т.п.);
-          чим здивували тебе результати завдання, які висновки для себе зробив/ла?
Цікаво було за собою спостерігати? Такий імпровізований моніторинг буде не зайве повторювати щоденно, поки не привчишся користуватися лише якісним контентом. Допоки не ввійде у звичку не перевантажувати себе інформаційним шлаком.
P.S.: Уже завтра ми будемо трохи веселитися й вчитися приймати самостійні рішення.
Вдумливої тобі п’ятниці!
Команда проекту Media IQ
Відповідь:
-          У Херсоні відкрилася мультимедійна виставка "Відважні: наші герої" http://day.kyiv.ua/uk/news/271017-u-hersoni-vidkrylasya-multymediyna-vystavka-vidvazhni-nashi-geroyi
Проект присвячений 100-літтю Української Революції і включає великі стенди з документальними матеріалами, художніми реконструкціями низки ключових етапів у боротьбі українців за незалежність, а також відеоматеріали.
-          https://www.facebook.com ; https://mclub-ks.blogspot.com/ ; сайт моєї школи; новини по телебаченню ТСН; http://media-iq.tilda.ws/
-          За цілий день ми дійсно переглядаємо велику кількість медіа, а насправді корисним, потрібним і достатнім для нас ї декілька медіа.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо за ваш коментар! Він буде опублікований після схвалення модератором.